Política de Privacitat

Última actualització: 7 Febrer 2024

A Strip-air. estem compromesos amb la protecció de la privacitat de tots els nostres visitants. Aquesta Política de Privacitat explica les nostres pràctiques respecte a la recopilació, ús i divulgació d'informació personal a stripair.cat

1. Informació que No Recopilem

En stripair.cat no recopilem cap forma d'informació personal dels nostres visitants. Això inclou, però no es limita a, noms, adreces de correu electrònic, números de telèfon i adreces físiques. El nostre lloc web està dissenyat per ser utilitzat sense necessitat que l'usuari proporcioni informació personal alguna.

2. Cookies i Tecnologies de Seguiment

No utilitzem cookies ni tecnologies de seguiment similars que puguin recopilar informació personal dels visitants del nostre lloc web.

3. Ús de Serveis de Tercers

El nostre lloc web no emplea serveis de tercers que puguin recopilar informació personal dels nostres visitants en el nostre nom.

4. Seguretat

Encara que no recopilem informació personal, ens prenem la seguretat del nostre lloc web seriosament. Implementem mesures de seguretat adequades per protegir el nostre lloc i assegurar que roman accessible i lliure de problemes per als nostres visitants.

5. Canvis a la Nostra Política de Privacitat

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment. Qualsevol canvi serà efectiu immediatament després de la publicació de la política de privacitat actualitzada al nostre lloc web.

6. Contacte

Si tens preguntes o comentaris sobre aquesta política de privacitat, si us plau, contacta'ns a carles@stripair.cat